Thuis

NINGBO ENERGY YOUNG TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf is een jonge company.our-technicus allen jonger dan 35years. Maar wij allen hebben meer dan 15 jaar van ervaring in onze respectieve gebieden. Wij hebben overvloedige energie en hartstocht om onze klanten te dienen en allerlei het werk met groot enthousiasme te doen. Heeft het energie jonge bedrijf het vernietigen media het overdrukplaatjedocument van de fabrieks、 CNC fabriek、 het het vaatwerkfabriek en werk van de fabrieks、 melamine dicht met andere fabrieken vele jaren.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Onze het vernietigen media fabriek sinds 2001, met bedrijfswaarden van“ Eerlijkheid, Beroeps en Toewijding“, Energie jong bedrijf streeft dynamisch ernaar om de hoogst professionele en uitstekende dienst te leveren. Wij breiden onze bedrijfsscope.cnc fabriek, overdrukplaatjedocument geleidelijk aan fabriek en de fabriek van het melaminevaatwerk uit. En handel drijvend commercieel team.

NINGBO ENERGY YOUNG TECHNOLOGY CO.,LTD NINGBO ENERGY YOUNG TECHNOLOGY CO.,LTD NINGBO ENERGY YOUNG TECHNOLOGY CO.,LTD NINGBO ENERGY YOUNG TECHNOLOGY CO.,LTD NINGBO ENERGY YOUNG TECHNOLOGY CO.,LTD NINGBO ENERGY YOUNG TECHNOLOGY CO.,LTD NINGBO ENERGY YOUNG TECHNOLOGY CO.,LTD
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : ENERGIEjongelui

Aantal werknemers : 50~80

Jaarlijkse omzet : 400-600

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China NINGBO ENERGY YOUNG TECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten